1 iunie 2014 pentru copiii cu sindrom Down din Botoşani

8 iun a 3Un grup de copii cu sindrom Down din Botoşani, de la Asociaţia Ne trebuie Speranţă,  împreună cu părinţi, bunici şi educatori, a petrecut  câteva ore de joc şi bună dispoziţie  la Tabăra Codrii de Aramă Agafton. Le-au fost alături   colegii lor de la Liceul Sf. Stelian Botoşani (Asociaţia Inimi la Unison) şi  Şcoala Mănăstireni Botoşani. Evenimentul a avut loc  ]n  după amiaza, de Ziua  Copilului.

Participanţii au jucat împreună îndrăgite jocuri ale copilăriei, (care le-au ieşit foarte bine), au învăţat dansuri noi  şi să  se comporte  în mod civilizat într-o asemenea ocazie. Cei mari le-au fost alături şi, nu de puţine ori, au intrat şi ei la joacă împreună cu copiii.

Animator însufleţit a fost, ca şi în alte rânduri, doamna profesoară  Alina Răileanu, alături de voluntarii ei de la Asociaţia Inimi la Unison.

Evenimentul a avut loc la iniţiativa şi cu sprijinul Centrului Europe Direct Botoşani.

 

One Response to 1 iunie 2014 pentru copiii cu sindrom Down din Botoşani

  1. link spune:

    Potrivit ini iatorilor, scopul proiectului a fost acela de a crea i aplica un program de ini iere motrica timpurie n cadrul unui grup de copii cu sindrom Down i de a cre te gradul de interac iune sociala i dob ndire de abilita i de via a independenta prin intermediul unui sistem de antrenamente i competi ii sportive unificate pentru copii i tineri cu i fara sindrom Down.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: