Castigatorii Burselor scolare “Prof. dr. Constantin Manolache” pentru anul scolar anul 2015-2016

Rotary - Bursa prof manolache_patrat

Burse Rotary Club Botosani_2

Burse Rotary Club Botosani_1

ROTARY CLUB BOTOSANI anunta

Clubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete” – Bursa scolara “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul scolar 2015-2016 un numar de 3 burse, fata de doua cate s-a anuntat initial. Acordarea si a acelei de-a treia burse a fost posibila prin implicarea CIBOCAZ SRL, condusa de rotarianul Constantin Curca, prin suplimentarea finantarii oferite proiectului nostru de sprijinire a performantei scolare.

Astfel in urma evaluarii dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii castigatorii, acestia fiind:

IACOB DAYANA – Liceul de arta “Stefan Luchian” Botosani – clasa a XI-a
NIȚU BIANCA-MARIA – Colegiul National “A.T. Laurian” Botosani, clasa a IX-a
ROTARU ANDREEA – Colegiul National “Mihai Eminescu” Botosani, clasa a-XI-a

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an si s-au acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare anuntat in perioada iunie-sept 2015, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

Bursele poarta numele distinsului nostru coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascal ce a initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

https://www.facebook.com/events/931305763600075/

www.rotarybotosani.ro office@rotarybotosani.ro www.facebook.com/RotaryBotosani

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: