Agricultura si dezvoltare rurala: noutati la 30 octombrie 2015

Ce este nou în privința  PAC
 traducere Google
Rezumate ale programelor de dezvoltare rurală noi
Rezumate ale programelor de dezvoltare rurală noiPunctul de contact al rețelei rurale pentru Dezvoltare Rurală (REDR) a produs rezumate de 38 programelor de dezvoltare rurală (dintr-un total de 118). Aceste rezumate sublinia tipul de sprijin oferit prin intermediul Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) în cursul perioadei de programare 2014-2020.

Bugetul UE pentru rezultate
Baze de date cu prezentarea Noi rezultate concrete ale fondurilor UEO bază de date on-line lansat recent vizează prezentarea de proiecte concrete finanțate de la bugetul UE. Printre cele mai mult de 500 de inițiative prezentate în prezent în baza de date, puteți găsi mai mult de 100 de proiecte legate de agricultură și dezvoltare rurală.

Baza de date se va extinde continuu ca sunt adăugate noi proiecte din perioada de programare actuală. Căutați în baza de date aici.

Perspectivele pe termen scurt pentru culturile arabile ale UE, lactate și piețe de carne
Publicații noi:Perspectivele pe termen scurt pentru culturile arabile ale UE, lactate și piețe de carnePerspectivele pe termen scurt se bazează pe reflexii de experți din cadrul DG AGRI de piață utilizând cele mai recente date disponibile. Acesta este publicat de trei ori pe an (la sfarsitul iernii, inceputul verii și începutul toamnei).

Cea mai recentă ediție de toamnă este disponibil aici.

Deschis Ferme
Ferme deschise – reducerea decalajului dintre oraș și satAceastă nouă broșură prezintă pentru agricultori interesați cum să organizeze un eveniment deschis Ferma de publicul larg. Acesta enumeră exemple de bune practici din diferite state membre și oferă sfaturi practice cu privire la posibila finanțare și cooperarea cu inițiativele existente pentru a crea sinergii și pentru a crește impactul unui eveniment deschis Farm.

Publicația este disponibilă în 23 de limbi și poate fi descărcat de aici.

Inițiative ale lunii
Conferință
Conferință: „UE Outlook agricol”, Bruxelles, decembrie un-02 2015Conferința de două zile va oferi o oportunitate pentru schimb larg de opinii cu privire la starea agriculturii, precum și problemele globale care se află în fața, inclusiv o masă rotundă cu Phil Hogan, UE-Comisarul pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală și Tom Vilsack, secretarul de Utilaje agricole.

În zilele de conferințe, un link flux de web vor fi puse la dispoziția urmeze dezbaterile conferinței online pe pagina de web conferinței.

Conferință
„Hrănirea planetei, energie pentru viață” – Pavilionul UE la World Expo 2015, (Milano, 01/05 – 31/10/2015)Octombrie a fost ultima lună de EXPO Milano, cu un accent special stabilit pe tema securității alimentare în contextul 2015 Anul European de Dezvoltare.

O privire de ansamblu asupra tuturor evenimentelor organizate de DG AGRI la EXPO Milano din mai până în octombrie 2015 este disponibil aici.Calendarul plin de evenimente ale UE la EXPO Milano este disponibil aici.

Evenimente în țara dumneavoastră
EVENIMENTE în țara dumneavoastră – sporirea vizibilității activităților dvs. în întreaga Europă!Ești organizarea unui eveniment sau a unei acțiuni de comunicare în jurul unor teme cum ar fi agricultura, produse alimentare, de dezvoltare rurală, sau orice alte aspecte legate de politica agricolă comună a UE? Vrei pentru a crește vizibilitatea acestora în Europa pentru drum liber?
Dacă este așa, de „Evenimente în țara dumneavoastră” inițiativă este pentru tine.

Ia parte la inițiativa noastră ca numeroși parteneri din întreaga Europă s-au făcut deja. Nu întârzia, inscrieti-eveniment astazi!

Agricultură
și rurală
Dezvoltare

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: