Gala Solidaritatii Internationale, miercuri, la Teatrul National

 

Gala “Oameni pentru oameni” 2015 la Intercontinental Bucureşti - Diplomă de excelență pentru APC – Europe Direct Botoșani.

Gala “Oameni pentru oameni” 2015 la Intercontinental Bucureşti – Diplomă de excelență pentru APC – Europe Direct Botoșani. 

 

Programul evenimentului

18.00 – 18.30     Primirea invitatilor

18.30 – 19.30     Gala de premiere a celor mai importanti sustinatori si promotori ai solidaritatii internationale din societatea civila, mediul universitar, mass-media si sectorul public din Romania

19.30 – 20.30     Sesiune de networking si cina

Gazda evenimentului: Melania Medeleanu.

Gala Solidaritatii Internationale celebreaza activitatea Romaniei in domeniul cooperarii pentru dezvoltare internationala si reprezinta evenimentul de inchidere a Anului european pentru dezvoltare 2015, al carui obiectiv general este de a informa si de a creste gradul de constientizare la nivelul opiniei publice cu privire la politicile de cooperare pentru dezvoltare ale Romaniei si Uniunii Europene si de a stimula participarea activa in dezvoltarea internationala.

Mai multe informatii: www.prosolidaris.ro si www.facebook.com/ProSolidaris

RSPV: Va rugam confirmati participarea dumneavoastra printr-un raspuns la acest mesaj.


Gala Solidaritatii Internationale este organizata de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si finatata de catre Uniunea Europeana, Ministerul Afacerilor Externe prin programul RoAID, implementata cu sprijinul Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) – Biroul Regional pentru Europa si Asia Centrala si de catre Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Continutul acestui material  nu reprezinta pozitia Uniunii Europene sau a Ministerului Afacerilor Externe.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: