Testarea aplicatiei MySMIS 2014

aplicatie proiecte

Aplicatia MySMIS 2014 va putea fi testata public inainte de lansare

 Ministerul Fondurilor Europene (MFE) anunta ca in perioada 8 – 18 martie 2016 va fi disponibil pentru a fi testat de catre public modulul ”Depunerea cererii de finantare” al aplicatiei MySMIS 2014 versiunea 1.0., la adresa www.fonduri-ue.ro. Aceasta aplicatie IT a fost elaborata de catre MFE impreuna cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) pentru a facilita schimbul electronic de informatii intre beneficiari si autoritatile cu atributii in gestionarea fondurilor europene structurale si de investitii.

 Orice persoana juridica interesata de testarea aplicatiei IT trebuie sa fie inregistrata in sistem de catre reprezentantul legal sau un imputernicit al acestuia, obligatoriu prin utilizarea propriului Certificat digital calificat pentru semnarea electronica a documentelor. Certificatele digitale calificate sunt folosite si in alte situatii de interactiune cu autoritatile (ex. depunerea de declaratii fiscale la ANAF). Sunt acceptate in sistem toate certificatele digitale calificate emise in conditiile legii.

 Ministerul Fondurilor Europene incurajeaza potentialii beneficiari sa identifice si sa sesizeze eventuale dificultati in accesarea sau introducerea datelor aferente cererilor de finantare, pentru a sprijini imbunatatirea sistemului. In momentul lansarii aplicatiei in varianta de testare, utilizatorii vor avea la dispozitie un centru de sprijin aferent MySMIS 2014.

Constantin Amarinei

************************************************

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

One Response to Testarea aplicatiei MySMIS 2014

  1. […] Testarea aplicatiei MySMIS 2014 | Europedirect Botoșani […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: