Concurs Alege e dreptul tau – Botosani, martie 2016

Concurs Alege e dreptul tau 2016

 

Sâmbătă, 12 martie, la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani a avut loc faza județeană a Concursului  de protecția consumatorilor  ”Alege este dreptul tău”. Concursul este dedicat Zilei de 15 martie, Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor și face parte din strategia de informare și educare a tinerilor consumatori.   .

Organizatori: Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor.

Partener, Centrul Europe Direct Botoșani care  a acordat premii în publicații pentru toți participanții și premii speciale câștigătorilor:  elevi de gimnaziu, la concursul de desene și elevi de liceu, la concursul  cu teste grilă și proba de eseuri.

Iată liceenii câștigători ai ediției 2016 a concursului:

Premiul I – Polec Bianca Diana; premiul II – Scumpieru Corina Florina, ambele de la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” Botoșani, premiul III – Atomei Roxana, Liceul cu program sportiv Botoșani, mențiuni: Cantorianu Gabriela, Liceul tehnologic Todireni și Baltariu Romina, C.N. ”A.T. Laurian”.

Prof. Otiliea Sandu, inspector școlar de specialitate pentru educația permanentă, la Inspectoratul Școlar Județean a apreciat că ediția 2016 a concursului marchează o creștere a interesului elevilor pentru concurs iar calitatea lucrărilor a crescut, de asemenea.

Câștigătorii primelor două locuri vor ajunge la etapa națională a concursului care se va desfășura într-o tabără de o săptămână la mare.

Potrivit site-ului ANPC, pentru anul trecut, județul Botoșani a obținut un loc I pe echipe – Regiunea Nord Est  (IS, BT, NT, SV, BC, VS) și o mențiune la concursul de desene, prin Munteanu Lorena, Școala Gimnaziala nr. 17 – Botoșani .

Galerie foto:

http://picasaweb.google.com/100613712978435348013/ConcursAlegeEDreptulTau2016?authuser=0&feat=directlink

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: