Comisarul european Elżbieta Bieńkowska urmărește „Îmbunătățirea mediului de afaceri” în România

Comisarul european Elżbieta Bieńkowska vizitează România

Comisarul european pentru piața internă, industrie, antreprenoriat și IMM-uri Elżbieta Bieńkowska va efectua o vizită oficială în România, în perioada 7-8 aprilie 2016.

În timpul vizitei, înaltul oficial european se va întâlni și discuta cu dl Dacian Cioloș, prim-ministrul României, dl Costin Borc, viceprim-ministru și ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, dl Marius-Raul Bostan, ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, dna Anca Dana Dragu, ministrul Finanțelor Publice, și cu dna Aura Răducu, ministrul Fondurilor Europene.
Comisarul Bieńkowska va susține discursul de deschidere la conferința „Îmbunătățirea mediului de afaceri„, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, eveniment ce reunește părțile interesate din rândul autorităților publice și sectorului privat. De asemenea, ea va vizita Parcul Industrial Ploiești și se va întâlni cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

One Response to Comisarul european Elżbieta Bieńkowska urmărește „Îmbunătățirea mediului de afaceri” în România

  1. […] aprilie 6, 2016   Centrul Europe Direct Botoşani, Comisia Europeană,Comunicate de presa, Priorităţile Comisiei Europene pe înţelesul tuturor, Ultima ora, Un nou impuls pentru locuri de muncă, creștere și investiții   No comments  Editează […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: