Comisarul european Corina Crețu va vizita orașele Cluj-Napoca, Bistrița și București

Comisarul european Corina Crețu vizitează România

Comisarul european Corina Crețu

Comisarul european pentru politică regională Corina Crețu va vizita orașele Cluj-Napoca, Bistrița și București, în perioada 5-10 mai2016.

În timpul vizitei sale, înaltul oficial european se va întâlni și discuta cu dl Vasile DÎNCU, vice-prim-ministru și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, și cu dl Cristian GHINEA, ministrul Fondurilor Europene, subiecte legate de procesul de simplificare a fondurilor europene și de punerea în practică în România a programelor cu finanțare europeană.

De asemenea, dna Corina Crețu va vizita proiectele cu finanțare din partea UE și BEI (Banca Europeană de Investiții), realizate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, având ca scop modernizarea și echiparea serviciilor de ambulatoriu și reabilitarea secțiilor de obstetrică și neonatologie.

Comisarul pentru politică regională va participa la dezbaterile din cadrul seminarului cu tema „Simplificarea Fondurilor structurale și de investiții europene”, organizat de dna Iskra Mihaylova, membru al Parlamentului European și președinte al comisiei pentru dezvoltare regională, în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și la cele din cadrul Forumului Fonduri Europene 2016-2020, organizat la Palatul Parlamentului.

Dna Corina Crețu va lua parte și la ceremoniile de marcare a Zilei Europei (9 mai), organizate de Administrația Prezidențială și, separat, de Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Persoane de contact

Roxana Morea, consilier de presă, Reprezentanța CE în România, tel.: +40 21 2035432, e-mail:roxana.morea@ec.europa.eu

Dana Berinde, membru de cabinet, tel.: +32 460 76 79 75, e-mail: dana.berinde@ec.europa.eu

Pagini Utile

One Response to Comisarul european Corina Crețu va vizita orașele Cluj-Napoca, Bistrița și București

  1. […] – See more at: Comisarul european Corina Crețu va vizita orașele Cluj-Napoca, Bistrița și București | Europedi… […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: