Euro2016: Ghid de supravietuire de la Centrul European al Consumatorilor România

la Euro2016

6 Iunie 2016

Campionatul European de Fotbal, Euro 2016, va începe peste doar 4 zile în Franța, iar România va juca în primul meci. Fii pregătit pentru plecare!
Centrul European al Consumatorilor România a pregătit pentru fanii fotbalului european sfaturi și informații utile, astfel încât să se bucure la maximum de șederea lor în Franța.

„Pentru a evita interzicerea accesului pe stadion din cauza biletelor nevalide sau falsificate și pentru a te asigura că ai cumpărat un bilet la un preț adecvat, ce corespunde cu valoarea nominală, iți recomandăm să cumperi biletul numai de pe site-ul oficial al campionatului.”, a declarat Irina Chirițoiu, Directorul ECC Romania.

Biletele cumpărate prin intermediul site-urilor neoficiale pot fi refuzate la intrarea pe stadion din cauza efectuării unor controale automate.

Trebuie să ai în vedere faptul că unele țări nu permit companiilor să vândă bilete la o valoare mai mare decât prețul nominal al biletului, fără acordul organizatorului. În alte țări însă, acest lucru nu este interzis (în Suedia, Finlanda, Italia, Olanda).
Dacă ai cumpărat un bilet de la unul dintre distribuitorii neautorizați și și-a fost refuzat accesul pe stadion, nu poți primi compensație. Fac excepție cazurile în care, termenii și condițiile comerciantului intermediar permit restituirea prețului plătit pe bilet.
Sfaturi utile referitoare la accesul pe stadion:
Asigură-te că ai biletul personal și un act de identitate valabil / pașaport (este posibil să fii controlat în orice moment);
Din cauza consolidării actuale a măsurilor de securitate din Franța, în special la intrarea pe stadion:

  • este recomandat să ajungi la stadion într-o perioadă de timp rezonabilă (porțile stadionului vor fi deschise cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • accesul în stadion îți va fi refuzat dacă vei avea asupra ta obiecte interzise (consultă regulile UEFA, punctul 6)
Pentru informații suplimentare, consultă Ghidul de calatorie Euro2016

Descarca Ghidul de Calatorie Euro2016 in word

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: