Forumul Internațional România Digitală – Industrie 4.0, cu comisarul european Günther H. Oettinger alături de Klaus IOHANNIS și Dacian Cioloș

Comisarul european Günther H. Oettinger vizitează România

Comisarul european pentru economia și societatea digitale  va efectua o vizită oficială în România, în perioada 2-3 noiembrie 2016.

În cursul vizitei, înaltul oficial european se va întâlni cu dna Delia Popescu, ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, și va participa la o cină de lucru cu reprezentanți ai Guvernului României.

Comisarul Oettinger va susține discursuri în cadrul Forumului Internațional România Digitală – Industrie 4.0, eveniment cu participarea dlui Klaus IOHANNIS, președintele României, și a dlui Dacian Cioloș, prim-ministrul României.

Vizita se va încheia cu o masă rotundă la care participă reprezentanți ai sectorului industrial, găzduită de dl Costin BORC, viceprim-ministru și ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

Persoană de contact:

Roxana Morea, consilier de presă, Reprezentanța CE în România

telefon: +40-799.988.175 e-mail: roxana.morea@ec.europa.eu

One Response to Forumul Internațional România Digitală – Industrie 4.0, cu comisarul european Günther H. Oettinger alături de Klaus IOHANNIS și Dacian Cioloș

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: