Concurs cu premii – Ce știți despre Uniunea Europeană?

Și copiii din Botoșani pot câștiga premii la chestionarul de mai jos iar în caz de câștig premiile să fie ridicate de la Centrul Europe Direct Botoșani.

Intră pe site-ul concursului: 
http://www.quiz.europedirect-adrcentru.ro/
CHESTIONAR DE CUNOȘTINȚE – Ce știți despre Uniunea Europeană?

Scopul acestui quiz (chestionar) este de a-ți testa nivelul de cunoștințe despre UE. Dacă ai răspuns corect la toate întrebările câștigi un set de materiale promoționale!

Dacă nu știți sau nu sunteți siguri de răspuns, căutați informațiile și apoi puteți răspunde. Aveți mai multe șanse de a răspunde corect la întrebări. Avem seturi de obiecte pentru cel puțin 200 de respondenți la acest quiz pe teme europene / priorități ale Comisiei Europene.

Cine poate participa?
La acest concurs poate participa orice persoana fizică cu domiciliul în Regiunea Centru, respectiv în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Pot participa și persoane din alte regiuni sau județe ale țării, dar pentru cei ce nu au domiciliul în Regiunea Centru, livrarea obiectelor promoționale câștigate se va face pe cheltuiala celui ce a câștigat.

Notă: Fiindcă promovăm concursul pe paginile Centrului Europe Direct Botoșani organizatorii promit că  acei care câștigă vor avea posibilitatea să le ridice de la CentrulED Botoșani  iar dumnealor  pot trimite obiectele promoționale pentru distribuire.

Prin participarea la acest chestionar, participanții acceptă și se supun prevederilor prezentului Regulament.

PASUL 1 – ÎNREGISTREAZĂ-TE
Loghează-te dacă ai cont sau fă-ți cont dacă nu ai! Pentru cont ai nevoie de nume, prenume, un username și o parola, ca apoi să poți răspunde la întrebări. Nu poți rezolva quiz-ul dac[ nu ești logat! Cu același username poți intra ori de câte ori dorești pentru a răspunde la întrebări.

PASUL 2 – ZONA DE QUIZ
QUIZ-ul are 12 secțiuni de întrebări. Fiecare întrebare are cel puțin 3 variante/opțiuni de răspuns. În funcție de întrebare, răspunsurile pot avea una sau mai multe variante corecte. Dacă ai răspuns la o întrebare poți merge mai departe. Dacă ai greșit răspunsul la o întrebare ești scos automat din test. Poți reintra ori de câte ori dorești pentru a da răspunsul corect.

PASUL 3 – CUM CÂȘTIGI OBIECTE PROMOȚIONALE
Dacă ai răspuns corect la toate întrebările ești câștigătorul unui set de obiecte promoționale. Un participant poate câștiga doar un singur set de obiecte promoționale. În acest sens, vei primi un e-mail în care vei fi anunțat că ai răspuns corect și ți se vor solicita datele de contact, care vor fi folosite pentru trimiterea obiectelor. În momentul în care ai câștigat setul de promoționale vei primi informații și despre materialele ce le vei primi (ex. set: breloc cu minge antistres, triplumarker, husă subacvatică de telefon mobil, șapcă, tricou etc).

PASUL 4 – CUM INTRI ÎN POSESIA OBIECTELOR PROMOȚIONALE

După ce ai fost anunțat că ai câștigat, îți va fi solicitat să transmiți datele tale de contact complete pentru a putea identifica locația din care ești. În cazul în care ai domiciliul în unul din județele Regiunii Centru, obiectele promoționale se vor trimite la sediul Biroului regional ADR Centru din municipiul reședință de județ, respectiv în Alba Iulia, Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Sibiu, Târgu Mureș. Consultă aici adresele birourilor din cele 6 județe ale Regiunii Centru, de unde poți să îți ridici obiectele promoționale. În momentul în care transmiți datele de contact poți opta fie pentru ridicarea obiectelor de la sediul unuia dintre birourile regionale, fie livrarea setului la adresa furnizată, contracost. Setul de promoționale se poate expedia și prin Poșta Română sau Curier, dar cheltuielile de transport vor fi suportate de către cel ce a câștigat, costul fiind de cca. 10 lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR ȘI DREPTURILE DE IMAGINE:

Prin participarea la QUIZ cei ce câștigă setul de promoționale își dau acordul direct ca datele lor să fie făcute publice, în cazul în care organizatorul dorește să publice lista câștigătorilor. Refuzul câștigătorilor de a furniza datele personale pentru validarea și acordarea setului de obiecte promoționale determină neacordarea lor.

ORGANIZATORUL este Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru care are ca structură gazdă ADR Centru. Decizia de derulare a acestui Quiz este finală și obligatorie pentru participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul în orice moment din motive obiective. Organizatorul se obligă să nu difuzeze datele cu caracter personal către terți, cu excepția entităților implicate în derularea proiectului Europe Direct Regiunea Centru.

Angajații ORGANIZATORULUI Europe Direct Regiunea Centru și ai celorlalte Centre Europe Direct din țară nu au dreptul să participe la acest concurs.

În cazul în care câștigătorul nu deține dreptul legal de a avea CI/BI (nu a împlinit vârsta de 14 ani), acesta este îndreptățit să intre in posesia premiului, numai cu acordul scris și pe baza datelor de identitate ale părinților sau ale tutorelui legal.
Forța majoră: Forța majoră se definește în înțelesul prezentului regulament prin calamitați naturale, cutremure, război, inundații, greve generale etc.

Forța majoră:
Forța majoră se definește în înțelesul prezentului regulament prin calamitați naturale, cutremure, război, inundații, greve generale etc.

Alte prevederi:

Organizatorul QUIZ-ului își rezervă dreptul de a interveni în orice fel, în orice moment în derularea acestuia, urmând ca aceste modificări să fie publicate pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro

Regulamentul de desfășurare va fi publicat pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro și este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la sediul organizatorului, în urma unei cereri scrise. Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la prezentul QUIZ se vor rezolva pe cale amiabilă.

One Response to Concurs cu premii – Ce știți despre Uniunea Europeană?

  1. […] Concurs cu premii – Ce știți despre Uniunea Europeană? | Europedirect Botoșani […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: