Orizont 2020; Urmatoarea generație de internet

Cercetare și inovare – Orizont 2020

Urmatoarea generație de internet

Astăzi, internetul este cheia pentru aproape orice activitate socio-economică, un creator de valoari reale, care remodelează comportamente economice și sociale. Această tendință este ireversibilă și în 10 ani de acum internetul va fi un motor și mai indispensabil pentru activitatea socio-economică la nivel mondial.

Orizont 2020 este cel mai mare program de cercetare și inovare al UE, cu aproape 80 de miliarde € din fondurile disponibile peste 7 ani (2014 până în 2020) – pe lângă investițiile private pe care acești bani le vor atrage. Acest program promite mai multe descoperiri si premiere mondiale prin aducerea de idei de la laborator pe piață.
Orizont 2020 este instrumentul financiar care pune în aplicare Innovation Union , o inițiativă emblematică Europa 2020, menită să asigure competitivitatea globală a Europei.
Grantul oferă finanțare în următoarele domenii: Agricultură și silvicultură, Resursele acvatice, Industriile bio, Biotehnologie, Energie, Mediu și politici climatice, Produse alimentare si Dietă sanatoasă, Finanțarea cercetătorilor , Sănătate, Cercetare și inovare în domeniul TIC, Inovaţie, Cooperare internațională, Parteneriate cu industria și statele membre, Materii prime, Infrastructurile de cercetare, Securitate, IMM-uri, Științe sociale și umaniste, Societate, Spaţiu, Transport.

Data limită:25/04/2017

Număr apel : ICT-41-2017

Link către Ghidul de finanțare

Link către proiect

Știință și tehnologie Cercetare și inovare – Orizont 2020 Urmatoarea generație de internet Astăzi, internetul este cheia pentru aproape orice activitate socio-economică, un creator de valoari reale, care remodelează comportamente economice și sociale.

Sursă: Știință și tehnologie: Cercetare și inovare – Orizont 2020; Urmatoarea generație de internet

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: