Uniunea Europeană pro și contra – dezbatere la Biblioteca județeană cu Europe Direct – video

Multiculturalitate și identitate națională în contextul integrării europene – 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Așa s-a intitulat evenimentul organizat  de Biblioteca Mihai Eminescu chiar pe data de 8 mai, cu o zi înainte de ziua Europei. Invitat special și partener: Centrul Europe Direct Botoșani.

Practic, a fost un vorba despre un debate cu tema -Avantajele aderării și integrării României la Uniunea Europeană sunt net superioare dezavantajelor. Tinerii prezenți împărțiți în două echipe și-au expus motivele pro și contra aderare. Ce a ieșit, vă invităm să urmăriți în materalul video de mai jos. – See more at: http://telebuzz.ro/2017/05/09/video-debate-despre-avantajele-si-dezvantajele-aderarii-si-integrarii-romaniei-la-uniunea-europeana-sustinut-de-tineri-botosaneni/#sthash.1hnZXOOq.dpuf

Precizăm că opiniile exprimate în cadrul dezbaterii aparțin protagoniștilor iar Centrul Europe Direct Botoșani le face publice în virtutea dreptului la liberă exprimare și apreciază exclusiv calitatea argumentației și a discursului, fără a se poziționa  în  legătură cu  conținutul tezelor aduse în discuție. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: