„Pentru TINEri” Botoșani

Astăzi  dimineață a avut loc prima  teleconferință pe Facebook a partenerilor din cadrul proiectului „Pentru TINEri” derulat de Asociația B-Right Media Botoșani, împreună cu Centrul Europe Direct și Consiliul Județean al Elevilor Botoșani. 

Organizatorii își propun, printre altele, crearea unei platforme de comunicare între tineri, instituții și organizații neguvernamentale din Botoșani, organizarea unei conferințe cu părțile interesate (tineri, rerezentanți ai administrației locale și ai organizațiilor neguvernamentale) și realizarea unui studiu  privind nevoile tineretului botoșănean precum și oportunitățile oferite acestuia pe plan local, național și european.

Din discuțiile cu organizatorii a reieșit că  ideea unei rețele TINEri Nord Est România are șanse reale de a se dezvolta pe planul regiunii noastre. Pentru preconizata conferință a proiectului Centrul Europe Direct Botoșani a propus tema: ”Corpul european de solidaritate” – o șansă pentru tineri, antreprenori și organizații neguvernamentale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: