Invitație la Piatra Neamț pentru 61, 74 mil euro destinați modernizării unităților de primiri urgențe

Sesiune de informare privind Imbunatatirea calitatii si a eficientei ingrijirii spitalicesti de urgenta, Piatra Neamt, 31 august 2017

 Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza joi, 31 august 2017, o sesiune de informare intitulata “Imbunatatirea calitatii si a eficientei ingrijirii spitalicesti de urgenta”. Evenimentul va avea loc la Piatra-Neamt, Hotel Central Plaza, Sala Atrium, Piata Petrodava, nr.1-3, incepand cu ora 11:00.

 In cadrul Prioritatii de Investitii 8.1/8.2 Operatiunea B – Unitati de primiri urgente, autoritatile publice locale care au in administrare unitatile sanitare identificate de Ministerul Sanatatii si Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, au  la dispozitie o alocare financiara de 61, 74 mil euro la nivel national pentru activitati legate de reabilitarea, modernizarea, extinderea, dotarea infrastructurii unitatilor de primiri urgente.  

 Accesul la eveniment este liber, in conditiile inscrierii prin formularul de participare, pana la data de 30 august 2017, ora 12:00.

Constantin Amarinei

************************************************

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: