Noutăți EURES primite pe adresa Europe Direct Botoșani

EURES & YOU - Your source of news from the EURES network
09 | 2017

Europa vă aşteaptă!

EURES & YOU vă oferă lunar o selecţie de articole publicate pe portalul EURES al mobilităţii pentru ocuparea forţei de muncă. Citiţi relatările unor solicitanţi de locuri de muncă şi angajatori care au beneficiat de avantajele mobilităţii europene. Începeţi aventura europeană chiar azi!

Ziua online a locurilor de muncă trimite un ghid turistic din Franța în insulele portugheze

Seize the Summer, un târg online pentru locuri de muncă sezoniere, s-a dovedit fructuos pentru o agenție de turism din Portugalia și pentru o franțuzoaică aflată în căutarea unui loc de muncă.

→Continuare

O cerere de angajare la momentul potrivit aduce unei recepționiste din Grecia un nou loc de muncă în Germania

La o lună după ce a vizitat serviciile publice de ocupare a forței de muncă (SPOFM) din Rodos, Grecia, Eleni Kritikou găsea deja un nou loc de muncă într-un hotel din Hamburg, Germania.

→Continuare

„Primul tău loc de muncă EURES”: La ce folosește tinerilor?

Instituit inițial în 2012 ca program-pilot, Primul tău loc de muncă EURES (YfEJ) este un program specific de mobilitate profesională care îi ajută pe tinerii talentați din UE aflați în căutarea unui loc de muncă să aibă acces la oportunitățile oferite de întreprinderi și organizații de pe întreg teritoriul Europei.

→Continuare

EURES Polonia ajută 26 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă să se angajeze în străinătate

Noua inițiativă pentru stimularea mobilității profesionale vine în ajutorul a 100 de lucrători cu vârsta de peste 30 de ani din Silezia Inferioară, Polonia. Pawel Frydlewicz este unul dintre cei 26 de polonezi care au reușit să obțină deja un post.

→Continuare

EURES este o reţea de servicii publice de ocupare a forţei de muncă din Spaţiul Economic European şi din Elveţia care oferă servicii de plasare a forţei muncă pentru solicitanţii de locuri de muncă şi pentru angajatori. Pe portalul EURES sunt înregistrate deja peste 1 400 000 de posturi vacante şi 1 100 000 de CV-uri.

Alăturaţi-vă EURES pe Facebook
Urmăriţi EURES pe Twitter
Conectaţi-vă la EURES pe LinkedIn
Adăugaţi EURES pe Google+
eures.europa.eu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: