Luni și marți, 29-30 ianuarie: Comisarul european Corina Crețu în vizită oficială în România

comisar european corina cretu

© Comisia Europeană

Luni și marți, 29-30 ianuarie, comisarul european pentru politică regională Corina CREȚU va efectua o vizită oficială în România.

Înaltul oficial european se va întâlni cu dna Viorica DĂNCILĂ, prim-ministrul României, pentru a discuta tematica fondurilor europene.

26/01/2018

Comisarul Corina Crețu va participa la conferința ”Fondurile europene, absorbția și impulsul necesar. Cum conectăm România în anul centenar?”, alături de domnul Mugur ISĂRESCU, guvernatorul Băncii Naționale a României, evenimentul fiind organizat de CursdeGuvernare.ro, cu sprijinul Băncii Naționale.

Înaltul oficial european va primi diploma ”Meritul universitar cu medalie de aur – Virgil Madgearu” din partea Academiei de Studii Economice București.

De asemenea, comisarul pentru politică regională va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor concursului ”Reporter și Blogger European”, ediția 2017.

Vin la București pentru a pune bazele unei cooperări strânse și fructuoase cu noul Guvern al României, atât în ceea ce privește folosirea la maximum a resurselor disponibile în cadrul financiar multianual 2014-2020, cât și pentru a discuta pe marginea noului cadru financiar post-2020„, a declarat comisarul pentru politica regională Corina CREȚU înaintea vizitei sale.

Mai multe informații despre fondurile structurale și de investiții europene în România sunt disponibile aici și pe Platforma de date deschise.

 

Anexă: Programul vizitei*

* Evenimentele destinate mass-media sunt marcate în agendă.

 

Persoane de contact:

Roxana Morea, consilier de presă, Reprezentanța CE în România, tel.: +40-21-2035432

Ioana Rus, membru de cabinet, Comisia Europeană, tel.: +32 2 29 52619

 

Vizita comisarului european Corina Crețu în România

©

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: