Water2REturn –

Water2REturn

Water2REturn este un proiect care este co-finanțat de Comisia Europeană pe tema reutilizarea apei și recuperarea nutrienților. Proiectul are ca scop recuperarea nutrienților din apele uzate abator pentru a le transforma în produse cu valoare adăugată pentru industria agrochimică și apoi returnarea acestora în sol ca îngrășăminte organice pentru culturile.

Cu acest obiectiv, Water2REturn lansează chestionare să se angajeze părțile interesate relevante cu proiectul.

Scopul spatele acestor chestionare este de a construi o comunitate de oameni relevante în jurul valorii de Water2REturn pentru a facilita discuțiile și pentru a favoriza dialogul privind provocările transversale identificate de proiect. Toate informațiile solicitate vor rămâne confidențiale și pentru utilizarea exclusivă a proiectului Water2REturn.

Ne-ar dori să împartă chestionarele pentru agricultori și pentru consumatori și ONG-uri cu tine. Vă rugăm să răspundeți la chestionarul corespunzător pentru orice grup țintă pe care se potrivește cel mai bine. Chestionarele sunt disponibile în 7 limbi.

Chestionar pentru fermieri
Engleză
limba franceza
limba germana
Spaniolă
Italiană
olandeză
sloven
Chestionar pentru consumatori și ONG – uri
Engleză
limba franceza
limba germana
Spaniolă
Italiană
olandeză
sloven
Stare de nervozitate
website
LinkedIn
YouTube

Water2REturn primit finanțare din partea Uniunii Europene prin Programul de cercetare și inovare Orizont 2020 în conformitate cu acordul de finanțare nr 730398.

Adresa noastră poștală este:
Organizația europeană Proprietarii de terenuri
Rue de Trèves 67
1040 Bruxelles
Belgia

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: