Târg de week-end ”Produs din Botoşani” ve fi deschis pentru întreaga Săptămână Mare: 9 video live

Actualizare: 

Târgul „Produs din Botoşani”, de pe Pietonalul Unirii, va fi deschis pentru întreaga Săptămână Mare. Producătorii vor avea standurile deschise în fiecare zi, oferind posibilitatea botoşănenilor să-şi facă aprovizionarea pentru Paşti. „Târgul de weekend” va deveni astfel „Târgul din Săptămâna Mare”, programat să se închidă pe 8 aprilie.

Botoşănenii pot cumpăra de la târg produse lactate, diverse tipuri de caşcaval şi alte brânzeturi, produse din carne, miere, polen şi diferite specialităţi apicole, dulceţuri, cereale cu miere, cozonac domnesc, plăcinte, prăjituri etc.

 

În videoclipurile de mai jos secvențe difuzate în direct  de Centrul Europe Direct Botoșani la deschiderea târgului  luna martie 2018: 

Târg de week-end „Produs din Botoşani.”organizat de Direcţia Agricolă, în colaborare cu Primăria Botoşani, pe Pietonalul Unirii.  La deschidere au fost prezenţi subprefectul Daniela Lozneanu, Cristian Delibaş, directorul Direcţiei Agricole.

La nivelul judeţului, aşa după cum a precizat Cristian Delibaş, sunt atestate 29 de produse tradiţionale și se vor mai atesta încă 4 județul deținând un loc fruntaș în domeniu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: