Gala Societății Civile (GSC) deschide perioada înscrierilor în competiție: 5 – 29 martie 2018

Gala Societății Civile (GSC) deschide perioada înscrierilor în competiție: 5 – 29 martie 2018. Alături de secțiunile tradiționale pe domenii si secțiunea dedicată programelor, la această ediție au fost introduse două secțiuni noi și două premii speciale.

În această secțiune vor fi centralizate toate proiectele, înscrise în secțiunile tradiționale pe domenii, ce aparțin grupurilor de inițiativă (constituite informal) sau persoanelor fizice.

Este singura secțiune din cadrul competiției în care pot fi făcute înscrieri de către orice entitate, nu doar ONG, grup de inițiativă sau persoană fizică. Sunt acceptate campanii de comunicare pe teme sociale din partea agențiilor de comunicare, companiilor, dar și din partea instituțiilor publice.

Pentru a candida la acest premiu, organizația trebuie să fie înființată legal de cel mult 3 ani (cel mai devreme în ianuarie 2015) și, desigur, să înscrie cel puțin un proiect în competiția GSC 2018.

Va fi acordat unui proiect înscris în cadrul competiției, care reflectă originalitate în soluțiile propuse la problemele și nevoile identificate, în modul de abordare a acestora și în produsele proiectului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: