ADR Nord-Est face parte din Reteaua ERRIN

 Home

 ”ADR Nord-Est: in atentia Conducatorilor – oportunitati de parteneriate in proiecte internationale

Vă comunicăm că începând cu acest an, ADR Nord-Est face parte din Reteaua ERRIN:

 Ce înseamnă acest lucru?

Fondată în 2001, ERRIN este o platformă unică la Bruxelles, formată din peste 120 de organizații regionale interesate, dintre care majoritatea sunt reprezentate de birourile lor de la Bruxelles. ERRIN promovează schimbul de cunoștințe între membrii săi, concentrându-se pe acțiuni comune și parteneriate de proiecte pentru consolidarea capacităților regionale de cercetare și inovare. Prin aceste acțiuni, ERRIN încearcă să contribuie la punerea în aplicare a Strategiei Europa 2020, a inițiativei emblematice a Uniunii inovatoare și a strategiilor de specializare inteligentă.

ERRIN este o rețea respectată, profesională, deschisă și dinamică, în cadrul peisajului de cercetare și inovare de la Bruxelles. ERRIN sprijină dezvoltarea regională a capacităților de cercetare și inovare prin facilitarea colaborării și parteneriatelor regionale și prin schimbul deschis și rapid de cunoștințe într-un context de încredere. ERRIN sprijină membrii săi să se implice în politica UE în domeniul cercetării și inovării, să elaboreze proiecte de succes la nivelul UE și să-și sporească profilul în Bruxelles.

 În cadrul ERRIN vom primi solicitări pentru identificare colaboratori/parteneri din Regiunea Nord-Est din următoarele sectoare:

  1. BioEconomie
  2. Design și creativitate
  3. IT&C
  4. Energie și schimbările climatice
  5. Apă
  6. Sănătate
  7. Inovare și investiții
  8. Orase inteligente
  9. Turism
  10. Transport
  11. Știință
  12. Specializare inteligentă

Pentru o modalitate de comunicare eficientă, vă rugăm să accesați urmatorul link http://bit.ly/ADRNE_Oportunitati_parteneriate_internationale unde veti putea bifasectoarele pentru care considerați ca sunteți potriviți/interesați pentru a colabora sau a fi partener în proiecte internationale finanțate direct de la Bruxelles. Prin această modalitate evităm să vă aglomerăm cu propuneri care nu sunt potrivite pentru dumneavoastră.

Vă invităm, totodată, să înaintați acest mesaj și altor colaboratori sau organizații din rețeaua dumneavaostră profesională, pentru care aceste informații pot fi de interes”.

Silviu Stoica

Asistent Director General

———————————————————————

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Piatra Neamt,Lt. Draghescu, nr. 9

Tel: 0233218071; Fax: 0233218072; Mobil: 0745432487; int: 110

mail:silviu.stoica@adrnordest.ro; web:www.adrnordest.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: