Sesiune de informare ‘Iluminat public inteligent si inovativ in Regiunea Nord-Est’, Piatra Neamt, 12 aprilie 2018

http://inforegionordest.ro/documente/noutati/18/iluminat%20public.jpg

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza joi, 12 aprilie 2018, sesiunea de informare “Iluminat public inteligent si inovativ in Regiunea Nord – Est”, la Piatra Neamt, Hotel Central Plaza, incepand cu ora 11:00. Evenimentul va constitui ocazia de a afla conditiile de finantare pentru Prioritatea 3.1/ Operatiunea C – Iluminat Public din Programul Operational Regional 2014-2020.

Categoriile principale de investitii care pot fi initiate de UAT-uri din mediul urban si sprijinite in cadrul acestei prioritati de investitii sunt:

  • inlocuirea lampilor cu un consum ridicat de energie electrica cu iluminat prin utilizarea unor lampi cu eficienta energetica ridicata, durata mare de viata si asigurarea confortului corespunzator (ex. LED), inclusiv prin reabilitarea instalatiilor electrice – stalpi, retele etc.;
  • achizitionarea/instalarea de sisteme de telegestiune a iluminatului public;
  • crearea/ extinderea/ reintregirea sistemului de iluminat public in localitatile urbane;
  • utilizarea surselor regenerabile de energie;

Pentru a imprima un caracter cat mai pragmatic acestui eveniment, in cadrul sesiunii de informare vor fi prezentate cateva exemple concrete de solutii tehnice moderne si proiecte de succes.

Pentru inscriere, va invitam sa completati Formularul de inregistrare.

Descarca Agenda

Cu stima,

Constantin Amarinei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: