Buletin EURES, martie 2018

EURES & YOU - Your source of news from the EURES network
3 | 2018

Europa vă aşteaptă!

EURES & YOU vă oferă lunar o selecţie de articole publicate pe portalul EURES al mobilităţii pentru ocuparea forţei de muncă. Citiţi relatările unor solicitanţi de locuri de muncă şi angajatori care au beneficiat de avantajele mobilităţii europene. Începeţi aventura europeană chiar azi!

Colaborarea cu EURES acoperă deficitul de competențe științifice în Malta

O companie farmaceutică malteză care se confruntă cu un deficit de tehnicieni de laborator calificați a recrutat 10 noi lucrători din Italia și Spania, mulțumită EURES.

→Continuare

Germania avea nevoie de lucrători în sectorul serviciilor de îngrijire… deci Cristina s-a urcat în avion

Cristina Cañadas Pequin, ajutor de asistent medical din Spania, trebuia să-și găsească rapid un loc de muncă. Contractul ei temporar tocmai se terminase, iar posibilitățile de angajare pe plan local erau puține. După ce și-a depus candidatura pentru un post de ucenic în Germania prin intermediul programului „Primul tău loc de muncă EURES” (YfEJ), ea a reușit în sfârșit să găsească postul pe care îl căuta.

→Continuare

Companie daneză recrutează cu succes împreună cu EURES

Blue Ocean Robotics este lider global în domeniul roboticii. Compania produce roboți care îmbunătățesc calitatea vieții, mediile de lucru și productivitatea pentru oameni.

→Continuare

6 recomandări pentru a vă crește eficiența de utilizare a Microsoft Word

Microsoft Office este unul dintre cele mai populare pachete software din lume, cu un număr estimat de 1,2 miliarde de utilizatori. Microsoft Word face parte integrantă din pachet și mai mult ca sigur că ați avut nevoie de Word de multe ori în viața profesională sau personală.

→Continuare

EURES este o reţea de servicii publice de ocupare a forţei de muncă din Spaţiul Economic European şi din Elveţia care oferă servicii de plasare a forţei muncă pentru solicitanţii de locuri de muncă şi pentru angajatori. Pe portalul EURES sunt înregistrate deja peste 1 400 000 de posturi vacante şi 1 100 000 de CV-uri.
Alăturaţi-vă EURES pe Facebook
Urmăriţi EURES pe Twitter
Conectaţi-vă la EURES pe Linkedin
eures.europa.eu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: