Monitorul de Botoșani:Premiu important obţinut de Liceul „Regina Maria” Dorohoi

Ultima ora

Liceul „Regina Maria” Dorohoi s-a impus în competiţia naţională „Bani pentru şcoala ta”, organizată de Asociația Junior Achievement România (JA). Potrivit organizatorilor, la proiect au participat 814 şcoli, 190 dintre acestea obţinând peste 10 puncte. Competiția s-a desfășurat în cadrul Programului de Educație financiară JA și are ca scop formarea abilităților de a administra resurse financiare și de a lua decizii responsabile, pentru o viață activă și sustenabilă financiar.

Pe primul loc s-a situat Liceul „Regina Maria” Dorohoi, urmat de Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Velovan” Craiova – Dolj, Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuţi – Suceava, respectiv Colegiul Naţional „Avram Iancu” Stei – Bihor.

Aceste patru unităţi de învăţământ vor fi premiate în cadrul Galei JA Hall of Fame – Investeşte în educaţie, organizată pe 23 mai, începând cu ora 18.00, la Ateneul Român.

„Valoarea totală a premiului este de 2000 de euro, bani care vor fi utilizaţi pentru dotări în şcoală”, a declarat profesor Alina Alupoaei, coordonatorul proiectului și partener apropiat al Centrului Europe Direct.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: