Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, i-a invitat pe moldoveni să se înscrie la un apel de proiecte la care nu pot participa – Hotnews Mobile

Într-un dialog cu cetățenii, susținut la Bacău alături de comisarul european Corina Crețu, ministrul Rovana Plumb a menționat programul Start-Up Nation și „Stagii de practică pentru elevi şi studenţi”.

<<Start-Up Nation>>, este <<Stagii..>>, sunt primele apeluri pe care noi le-am lansat și la care vă așteptăm să participați. Dezvoltarea antreprenoriatului în România, corelarea nevoii mediului de afaceri cu forța de muncă sunt obiectve importante pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea României” – a spus Rovana Plumb, în dialogul cu cetățenii (video, minutul 31).

Problema este că la apelul de proiecte lansat de Ministerul Fondurilor Europene privind Start-Up Nation nu pot participa nici antreprenorii ca persoane fizice, nici firmele, nici alte organizații și entități din regiunea Moldovei, din următoare patru motive:

  • 1. Apelul de proiecte lansat de Ministerul Fondurilor Europene, „România Start Up Nation”, a fost unul non-competitiv, la care unic solicitant, care a putut depune proiecte, a fost Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

http://m.hotnews.ro/stire/22465886

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: