Câștigă unul dintre cele 15 000 de permise de călătorie pentru a explora UE în această vară!

DiscoverEU

http://europa.eu/youth/discovereu_enhttp://europa.eu/youth/discovereu_en


Ce este DiscoverEU?

Aveți 18 ani? Ești pregătit pentru o aventură? Dacă da, pregătiți-vă pentru a explora Europa prin aderarea la DiscoverEU, o inițiativă a Uniunii Europene care permite în jur de 15 000 de tineri să primească un permis de călătorie pentru această vară.

Profitați de această șansă de a vă bucura de libertatea de mișcare, de a înțelege mai bine diversitatea Europei, de a vă bucura de bogăția ei culturală, de a vă face noi prieteni și, în cele din urmă, de a vă descoperi.

În plus, anul 2018 fiind Anul European al Patrimoniului Cultural , călătoria promite să fie și mai bună! Multe evenimente au loc în întreaga Europă pentru a sărbători patrimoniul cultural fantastic divers.

În cea mai mare parte veți călători pe calea ferată. Acest lucru înseamnă că veți fi suflă departe de varietatea nesfârșită de orașe și de peisajele uimitoare pe care le oferă continentul nostru.

Pentru a asigura accesul larg pe continent, trecerea de călătorie va oferi și alternative, cum ar fi autobuze sau feriboturi. În cazuri excepționale și atunci când nu sunt disponibile alte mijloace de transport, se va permite călătoria cu avionul. Acest lucru va asigura faptul că tinerii care locuiesc în zone îndepărtate sau pe insule au, de asemenea, șansa de a participa.

Cine poate aplica?

Puteți aplica numai dacă:

  • aveti vârsta de 18 ani la 1 iulie 2018 (născut între 2 iulie 1999 și 1 iulie 2000 inclus);
  • Aveti cetățenia unuia dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene;
  • completați numărul de identificare sau pașaport în formularul online de solicitare;
  • începeți călătoria într-unul dintre cele 28 de state membre ale UE ;
  • planificați să vă începeți călătoria între 9 iulie și 30 septembrie 2018 ;
  • planificați să călătoriți între 1 zi și până la 30 de zile inclusiv;
  • intenționează să călătorească în cel puțin 1 și până la 4 destinații străine în cadrul UE;
  • sunt dispuși să devină un Ambasador al Uniunii Europene.

Dacă îndepliniți aceste criterii, puteți aplica prin intermediul instrumentului de înregistrare online.

Puteți aplica ca persoană sau ca grup de maxim 5 persoane. Pentru grupuri, ar trebui numit un lider de grup. Liderul de grup completează formularul de înscriere și participă la chestionarul și întrebările legate de cravată. El / ea va primi un cod la depunerea cererii, pe care apoi ar trebui să o comunice membrilor grupului pentru a permite înregistrarea lor. Pe baza codului furnizat de liderul grupului, ceilalți membri ai grupului se pot înregistra online și își pot completa datele personale. Toți membrii grupului trebuie să aibă vârsta de 18 ani.

întrebări frecvente

Când și cum să aplicați?

Runda de depunere a cererilor va fi deschisă online de la 12 iunie la ora 12:00 (CEST) până la 26 iunie 2018 la ora 12:00 (CEST). În primul rând, va trebui să furnizați datele dvs. personale și să oferiți mai multe detalii despre călătoria pe care intenționați să o faceți. În al doilea rând, va trebui să răspundeți la 5 chestiuni legate de Anul european al patrimoniului cultural din 2018 și inițiativele UE privind tineretul care vizează tinerii . În cele din urmă, va trebui să răspundeți la o întrebare care pune întrebări, care va permite Comisiei Europene să clasifice candidații în cazul în care există prea multe cereri. După selectare, participanții trebuie să înceapă să călătorească între 9 iulie și 30 septembrie 2018.

Europa se află la picioarele voastre. Faceți primul p

http://www.youdiscover.eu/

Candidații trebuie să aibă vârsta de 18 ani la 1 iulie 2018, să fie cetățeni ai UE și să fie pregătiți să călătorească în această vară. Începând cu data de

Alte informații: Câștigă unul dintre cele 15 000 de permise de călătorie pentru a explora UE în această vară!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: