Ziarul Financiar: România e pe primul loc în Uniunea Europeană privind corupţia în şcoli. Ce spun specialiştii: Efectele se văd la teste

România este pe primul loc în UE privind corupţia în şcoli, arată rezultatele unui sondaj realizat de fundaţia Eurofound. Specialiştii spun că vina le aparţine atât elevilor, cât şi profesorilor, iar efectele mitei se văd la Evaluarea Naţională, unde elevii au note mai joase decât media semestrială.

Potrivit rezultatelor sondajului Fundaţiei Europeană pentru Îmbunătăţirea Condiţiilor de Viaţă şi de Muncă, România se află pe primul loc în ceea ce priveşte corupţia în şcoli, pe locul doi şi trei aflându-se Croaţia şi Ungaria. La coada clasamentului se află Danemarca, Suedia şi Finlanda.

Ziarul Financiar: România e pe primul loc în Uniunea Europeană privind corupţia în şcoli. Ce spun specialiştii: Efectele se văd la teste.
https://www.zf.ro/eveniment/romania-e-pe-primul-loc-in-uniunea-europeana-privind-coruptia-in-scoli-ce-spun-specialistii-efectele-se-vad-la-teste-17573605

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: