Roșca (RBL): Vedem un funcționar care ia o pensie astronomică și evident că nu a muncit de 15-20 de ori mai mult sau a fost mai util pentru societate – Hotnews Mobile

El a precizat că este de acord ca magistrații să aibă pensii mari 5.000 – 7.000, „dar vezi că au 30.000 lei. Niște pensii astronomice”.

„Te întrebi cum se ajunge acolo. Ne întrebăm de ce pleacă tineri. Nu pleacă pentru că e război. Pleacă pentru că nu ma au încredere în modul cum se fac lucrurile în România. Ei zic: „Domnule, eu muncesc, ce pensie voi avea când văd că nu știu cine ia 20.000 lei pentru că a fost nu știu ce polițist sau funcționar de stat”. Eu nu zic că nu a muncit, dar este evident că a nu a munci de 20 de ori mai mult sau 15 ori mai mult decât altcineva. Evident că munca sa nu a fost de 15 ori mai utilă sau necesară societății decât a unei alte persoane. Trebuie să fie proporțională și rezonabilă. Același lucru se întâmplă cu oamenii. Ei zic: „Eu contribui, dau bani pentru sănătate, mă duc într-un spital de stat și mă mănâncă gândacii, nu primesc un pat cu așternuturi curate și normale.

http://m.hotnews.ro/stire/22788337

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: