Premiul “Învățătorul Anului”al Asociației B-Right Media

 

Asociația B-Right Media premiază din nou învățătorii cu rezultate deosebite la catedră. Pentru al șaselea an consecutiv, se va acorda Premiul “Învățătorul Anului”, împreună cu Diploma de Excelență pentru întreaga activitate didactică și cu Diploma de apreciere pentru Învățătorul debutant al anului 2018.

La această ediție le oferim le oferă posibilitatea părinților elevilor, colegilor, cunoștințelor, colaboratorilor sau prietenilor să nominalizeze pentru premiul cel mare un dascăl cu merite deosebite. Nominalizările se fac exclusiv online, prin completarea formularului disponibil pe pagina de Facebook a Asociației B-Right Media, în perioada 16-26.11.2018. Finaliștii vor primi e-mail-uri cu invitații la gală în prima zi a lunii decembrie, decernarea publică a premiilor urmând a fi efectuată în data de 12.12.2018, în cadrul Galei Angelica Gherman.

Toți finaliștii vor primi diplome de „Finalist al Concursului Învățătorul Anului 2018„, iar marelui câştigător al Galei Angelica Gherman i se va decerna placheta „Învăţătorul Anului 2018”, alături de un premiu constând într-o bibliotecă cu cărți ce va fi amplasată în sala de clasă unde își desfășoară activitatea. Valoare estimativă a premiului este de 1000 lei.

Regulamentul concursului, formularul de nominalizare și alte informații pot fi obţinute la adresa de e-mail asociatiabrm@gmail.com sau accesând pagina de facebook a Asociației B-Right Media, https://www.facebook.com/voluntariatbt https://www.facebook.com/Asociatiabrightmedia

 

Despre Angelica Gherman și despre eveniment

ANGELICA GHERMAN, în memoria căreia Asociaţia B-Right Media organizează anual această Gală, a fost şi va rămâne în amintirea tuturor ca o învăţătoare şi autoare de cărţi şcolare cu un palmares impresionant care cuprinde: 21 de cărţi şcolare apărute și patru în curs de apariţie, toate editate la Bucureşti; tiraje însumând peste 300.000 de exemplare distribuite în întreaga ţară şi în Republica Moldova, în librăriile tradiţionale şi virtuale; 37 de ani de carieră la catedră; sute de elevi cărora le-a îndrumat primii paşi în şcoală; diploma „Gheorghe Lazăr – clasa I”, obţinută în anul 2007 şi diploma „Educatorul Deceniului” decernată de Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi, respectiv Diploma de Merit în domeniul Educaţie, acordată de Primăria Municipiului Botoşani la prima ediţie a Galei Valorilor Feminine, în anul 2009. Angelica Gherman s-a stins din viaţă la 1 martie 2012, după ce, timp de mai mulţi ani, s-a luptat cu o boală necruţătoare.

Gala Angelica Gherman a fost lansată oficial la 1 martie 2013. Câștigătoarele edițiilor anterioare sunt: 2013 – Bianca Ababei (Școala nr. 6 Grigore Antipa Botoșani), 2014- Mariana Agache (Școala nr. 14 Ștefan cel Mare Botoșani), 2015- Adriana Cojocariu (Școala Gimnazială nr. 13 Botoșani); Diploma de Excelență pentru întreaga carieră didactică – 2015- Elena Apăștinii (Școala Gimnazială nr. 13 Botoșani). În anul 2016, organizatorii au acordat:  Diploma “Învățătorul debutant al anului”, adjudecată de Cornelia Pîrvu, învățător la Școala Gimnazială nr. 1 din Dângeni; Diploma pentru întreaga activitate didactică, înmânată lui Constantin Barbu, învățător la Școala Gimnazială nr. 11, Botoșani; Diploma de Recunoștință, acordată Școlii Gimnaziale nr. 13 Botoșani, pentru proiectele implementate pentru a păstra vie memoria Angelicăi Gherman, fost cadru didactic al unității de învățământ. În  ediția 2017, s-a premiat cel mai bun proiect educațional, premiu adjudecat de Florentina Dănilă, de la Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” Botoșani. De asemenea, au fost  acordate: Diploma de Excelență pentru întreaga activitate didactică doamnei Dorina Buzdugan și  Diploma de apreciere pentru Învățătorul debutant al anului 2017 pentru Alina Enache, învățător  în comuna Mihai Eminescu.

 

ASOCIAȚIA B-RIGHT MEDIA

15.11.2018

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: