stiripesurse.ro: Apel către Comisia Europeană – Părinţii copiilor cu dizabilităţi, din şapte ţări membre UE, o lege pentru educaţia incluzivă a minori

Părinţii copiilor cu dizabilităţi, din şapte ţări membre UE, solicită Comisiei Europene o lege pentru educaţia incluzivă a minorilor cu nevoi speciale, precizând că nu există nicio normativă privind educaţia acestor persoane. Lege ar urma să fie votată de cetăţenii Uniunii Europene, potrivit Mediafax.

Părinţii din şapte ţări membre ale Uniunii Europene: România, Belgia, Germania, Irlanda, Italia, Olanda şi Ungaria s-au adunat în România pentru a discuta despre proiectul de directivă pe care l-au înaintat Comisiei Uniunii Europene.

stiripesurse.ro: Apel către Comisia Europeană – Părinţii copiilor cu dizabilităţi, din şapte ţări membre UE, o lege pentru educaţia incluzivă a minori.
https://www.stiripesurse.ro/apel-catre-comisia-europeana-parintii-copiilor-cu-dizabilitati-din-sapte-tari-membre-ue-o-lege-pentru-educatia-incluziva-a-minori_1317053.html

Lasă un răspuns