CHESTIONAR: NEVOI DE FINANȚARE PENTRU IMM-URI 2021-2027

Stimați antreprenori,

 România se află, în această perioadă, în plin proces de negociere a documentelor de programare 2021-2027, a logicii intervențiilor propuse, dar și a arhitecturii viitoarelor programe operaționale.

 La nivel european, în perioada 2021 – 2027, accentul va fi pus pe domenii noi pentru România, cum ar fi descoperirea antreprenorială, specializarea inteligentă, facilitarea investițiilor în noile tehnologii, adaptarea întreprinderilor la noile cerințe privind o economie cu emisii scăzute de carbon, dezvoltarea startup-urilor și competitivitate.

 Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru a asigura un grad de pragmatism acestui amplu proces de consultare publică. Propunerile dumneavoastră vor fi colectate, discutate și transpuse în linii de finanțare dedicate, conform cu nevoile de dezvoltare ale mediului de afaceri din Regiunea Nord-Est.

 Chestionarul de față vizează antreprenori din Regiunea Nord-Est, pentru a înțelege nevoile și cerințele concrete ale IMM-urilor ca potențiali beneficiari de finanțare.

 Vă rugăm să  consultați această prezentare, care include primele propuneri privind orientarea viitoarelor finanțări pentru IMM-uri la nivel european și să ne transmiteți opiniile dumneavoastră, completând următorul chestionar: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/chestionar-imm-uri-2021-2027

 Vă rugăm să ne trimiteți contribuțiile dumneavoastră până pe 31 martie 2020.

 Vă mulțumim pentru sprijin!

 

Documente suport
Consultare publica privind nevoile de finantare pentru IMM 2021-2027

 Constantin Amarinei

ADR Nord Est 

 

 

Lasă un răspuns