Producătorii de vaccinuri îți propun să te infectezi voluntar, pentru câteva mii de euro. 33.000 de persoane s-au înscris deja | Smart Radio


Studiile pe oameni pot oferi informații mult mai rapid decât studiile de eficacitate convenționale”, spun cei 153 de semnatari ai unei scrisori deschise adresată lui Francis Collins, directorul Institutelor de Sănătate din SUA ( Institute Naționale de Sănătate).


„În loc să așteapte să se contamineze cu virusul, voluntarii sunt expuși în mod deliberat la agentul patogen în condiții controlate”, spun ei. Platforma 1DaySooner promovează inițiativa despre care spune că ar putea „salva mii, chiar și milioane de vieți”.


„Dacă un vaccin ar putea preveni 75% din aceste decese, rezultă că dacă grăbim dezvoltarea vaccinului cu o singură zi, vom salva 3.750 de vieți”, spun susținătorii proiectului, în timp ce contorul de pe prima pagină a site-ului arată că aproape 33.000 de voluntari din 140 de țări s-au înscris deja.


https://www.smartradio.ro/producatorii-de-vaccinuri-iti-propun-sa-te-infectezi-voluntar-pentru-cateva-mii-de-euro-33-000-de-persoane-s-au-inscris-deja/

Lasă un răspuns