stirileprotv.ro: Cum poate fi eradicat noul coronavirus. Anunțul Organizației Mondiale a Sănătății


Unele ţări din regiunea Mekong-ului, Noua Zeelandă, Rwanda şi numeroase state insulare din Caraibe şi Pacific au fost în măsură să eradicheze virusul rapid”, a amintit Ghebreyesus, adăugând că Noua Zeelandă, care duminică a trecut pragul primelor o sută de zile fără niciun nou caz de contaminare, ”este considerată un exemplu mondial”.


El a lăudat de asemenea progresele statului african Rwanda, realizate cu ajutorul ”unei combinaţii de leadership puternic, acoperirii sanitare universale, cadrelor medicale bine susţinute şi comunicărilor clare în materie de sănătate publică”.


Directorul general al OMS a salutat şi acţiunea rapidă a unor ţări europene, precum Marea Britanie, care a izolat unele zone din nordul Angliei, sau Franţa, care a impus purtarea obligatorie a măştii în unele spaţii foarte frecventate din Paris.


stirileprotv.ro: Cum poate fi eradicat noul coronavirus. Anunțul Organizației Mondiale a Sănătății. https://stirileprotv.ro/stiri/international/cum-poate-fi-eradicat-noul-coronavirus-anuntul-organizatiei-mondiale-a-sanatatii.html

Lasă un răspuns