Newsletter ADR Nord-Est / octombrie 2020

Logo ADR Nord-Est
Deschide in browser | Dezabonare
Newsletter ADR Nord-Est
octombrie 2020


Programul Operational Regional Nord-Est 2021-2027 a fost transmis la Comisia Europeana

ADR Nord-Est a transmis, in data de 29 septembrie 2020, cea de-a doua varianta de lucru a Programului Operational Regional Nord-Est 2021-2027 catre serviciile de specialitate din Comisia Europeana, în vederea analizei si negocierii. … continuare

Catalogul surselor de finantare – octombrie 2020

Catalogul surselor de finantare – octombrie 2020, realizat de ADR Nord-Est

Descarca

Noi oportunitati de internationalizare pentru afacerea ta! octombrie 2020

Oferite prin intermediul Retelei Enterprise Europe Network
Descarca

Climathon Piatra Neamt, 13-14 Noiembrie 2020

La fel ca si alte orase din intreaga lume, orasul Piatra Neamt are propriile probleme legate de adaptarea la schimbarile climatice, avand o nevoie stringenta de solutii inovatoare pentru a-si dezvolta rezilienta climatica.
In perioada 13-14 Noiembrie 2020, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est impreuna cu Primaria Municipiului Piatra Neamt , vor gazdui online evenimetul Climathon dedicat municipiului Piatra Neamt.
Intra pe site-ul dedicat Climathon Piatra Neamt, afla mai multe despre fiecare provocare in parte si inregistreaza-te pentru a-ti putea aduce contributia la succesul acestui eveniment!

… continuare

Consultare publica asupra versiunii consolidate a Planului de Dezvoltare Regionala Nord-Est 2021-2027

In conformitate cu prevederile legii dezvoltarii regionale si ca urmare a publicarii de catre Comisia Europeana a propunerii pachetului legislativ pentru perioada de programare 2021-2027, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a elaborat Planul de Dezvoltare Regionala Nord-Est (PDR NE) 2021-2027.

… continuare

Consortiul Regional de Inovare a avizat Strategia de Cercetare si Inovare pentru Specializare Inteligenta a Regiunii Nord-Est

In urma finalizarii procedurii de consultare si obtinerii numarului necesar de voturi pozitive, Consortiul Regional de Inovare a avizat favorabil Strategia de Cercetare si Inovare pentru Specializare Inteligenta a Regiunii Nord-Est.

… continuare

A fost lansat site-ul ROREG, Asociatia Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala din Romania, disponibil la adresa www.roreg.eu

Veți afla aici istoricul, viziunea si misiunea asociatiei, cat si informații, imagini, o selectie de stiri din regiunile de dezvoltare si cateva exemple de proiecte implementate. Site-ul mai include informatii despre finantari disponibile, programe si regulamente europene.

… continuare

side image

Rubikigai – un nou program Rubik Hub

Pentru echipa Rubik Hub, lumea ideala este cea in care fiecare persoana poate sa-si atinga potentialul maxim si sa aduca un impact pozitiv in jurul sau. Pentru ca oamenii sa poata face acest lucru, primul pas este sa descopere cine sunt cu adevarat. Astfel, un alt pas mic, dar sigur in indeplinirea misiunii Rubik Hub este noul program Rubikigai. Rubik Hub lanseaza un nou program, Rubikigai, o calatorie ghidata de explorarea a fascinantei lumi launtrice, la finalul careia vei intelege cum sa construiesti viitorul pe o baza solida.

… continuare

side image

Webinarii privind Dezvoltarea Urbana Durabila, organizate in luna noiembrie 2020

Reteaua pentru Dezvoltare Urbana (Urban Development Network – UDN) organizeaza in noiembrie 2020, in datele de 3, 9, 13, 17, 19 si 25, o serie de seminare online privind cele sase elemente fundamentale necesare pentru dezvoltarea urbana durabila. Pentru inscriere se poate utiliza formularul disponibil in link-ul de maim jos.

… continuare

Programul de lucru al Comisiei pentru 2021 – de la strategie la transpunere in practica

Comisia a adoptat, in data de 19 octombrie, programul sau de lucru pentru 2021, menit sa faca Europa mai sanatoasa, mai echitabila si mai prospera, accelerand totodata transformarea sa pe termen lung intr-o Europa mai verde, care sa fie pregatita pentru era digitala.

… continuare

side image

Modernizare Liceu Tehnologic Iorgu Varnav Liteanu, Liteni, Suceava

Peste 6,3 milioane lei finantare nerambursabila vor fi folositi intr-un proiect Regio care vizeaza dezvoltarea capacitatii infrastructurii si consolidarea bazei logistice tehnico-profesionale aferente Liceului Tehnologic „Iorgu Varnav Liteanu” , din orasul Liteni, Suceava.

… continuare

Modificarea Ghidului General POR 2014-2020 – prevederi procedurale pe perioada starii de urgenta/de alerta

AM POR a emis Ordinul nr. 3907/05.10.2020 care reglementeaza masuri aplicabile desfasurarii proceselor de evaluare, selectie, precontractare si contractare din cadrul apelurilor de proiecte aferente POR 2014-2020. Aceste masuri sunt detaliate in cadrul sectiunii 8.7 – Prevederi procedurale pe perioada starii de urgenta/de alerta din Ghidul General POR.

… continuare

Lasă un răspuns