Newsletter ADR Nord-Est / ianuarie 2021

Logo ADR Nord-Est
Deschide in browser | Dezabonare
Newsletter ADR Nord-Est
ianuarie 2021

Apel deschis de proiecte Regio – 1.1.C – IMM sau IMM in parteneriat cu entitatile de inovare si transfer tehnologic (ITT) pentru investitii de transfer tehnologic

Se vor finanta in cadrul unei scheme de minimis, IMM–urile care vor include in piata/ vor comercializa produse/ servicii noi sau semnificativ imbunatatite pentru piata de profil, in urma aplicarii unor solutii inovative sau in urma realizarii unor transferuri tehnologice in domeniile de specializare inteligenta. Depune o cerere de finantare pana la data de 15.02.2021, ora 12.00! … continuare

Stadiul evaluarii proiectelor Axa 2 POR

Vezi stadiul evaluarii proiectelor Axa 2 POR – actualizat ianuarie 2021

Descarca

Noi oportunitati de internationalizare pentru afacerea ta! ianuarie 2021

Oferite prin intermediul Retelei Enterprise Europe Network
Descarca

Oportunitate de finantare a IMM-urilor inovative in domeniul medical

ADR Nord-Est, in calitate de Ambasador al retelei DIGI-B-CUBE (Digital Innovations Disrupting Medical Diagnostics Value Chain), invita IMM-urile inovative sa acceseze schema de vouchere care sprijina proiectele axate pe integrarea inovatiilor digitale si a tehnologiilor disruptive in domeniul diagnosticului medical si al lanturilor valorice conexe.

… continuare

Kick-off Grupuri de lucru RoStartup

ADR Nord-Est prin RUBIK HUB, impreuna cu Banca Mondiala, Comisia Europeană (DG Reform) si Secretariatul General al Guvernului implementeaza proiectul RoStartup, un proiect ambitios care isi propune dezvoltarea unei strategii pe 5 ani a ecosistemului startup din Romania.

… continuare

side image

Rubik Hub: alaturi de antreprenori, din inima unui ecosistem in plina expansiune

Nimeni nu iti poate garanta reusita startup-ului tau, insa pentru Rubik Hub educatia este cea mai puternica arma pe care o poti folosi pentru a schimba lumea.
Astazi suntem comunitatea de startup care te ajuta in drumul tau ca antreprenor, de la procesul de autodescoperire pana la prima investitie, creionandu-ti o calatorie completa, prin intermediul programelor educationale pe care le construim si implementam cu ajutorul mentorilor din comunitate.

… continuare

RubikEDU – pentru viitori antreprenori. Vom da drumul la noile inscrieri pe 1 Februarie!

Rubik Hub este astazi comunitatea de startup care te ajuta in drumul tau ca antreprenor, de la procesul de autodescoperire pana la prima investitie, creionandu-ti o calatorie completa, personalizata.

… continuare

side image

Going Back to Green Future – Un nou proiect ERASMUS+ implementat de CRS NORD-EST

Marti, 19 ianuarie 2021, a avut loc evenimentul online de lansare a proiectului Going Back to Green Future, finantat prin intermediul programului Erasmus Plus. In cadrul acestui proiect, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est este partener si realizeaza activitatile prin intermediul Centrului Regional de Studii Nord-Est.

… continuare

side image

Comisia initiaza actiuni esentiale vizand constituirea unui front comun pentru a invinge COVID-19

Intr-o Comunicare adoptata in data de 19 ianuarie, Comisia indeamna statele membre sa intensifice campania de vaccinare: ar trebui ca pana in martie 2021 cel putin 80 % dintre persoanele cu varsta peste 80 de ani si 80 % dintre cadrele medicale si asistentii sociali din fiecare stat membru sa fie vaccinati. Iar pana in vara anului 2021, ar trebui ca statele membre sa fi vaccinat cel putin 70% din populatia lor adulta.

… continuare

side image

© Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
Str. Lt. Draghescu 9, Piatra Neamt 610125
Tel 0233.218.071, email: adrnordest@adrnordest.ro
Dezabonare

facebook
Social media

Lasă un răspuns