Newsletter ADR Nord-Est octombrie 2017

Logo ADR Nord-Est

ADR Nord-Est a primit recunoasterea in domeniul Managementului Calitatii

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a primit recunoasterea in domeniul Managementului Calitatii de la TUV RHEINLAND ROMANIA, prin obtinerea Standardului de certificare ISO 9001:2015 … continuare

Situatie proiecte POR 2014-2020

– Situatia depunerilor / contractelor POR 2014-2020 in Regiunea Nord-Est
– Lista proiecte POR 2014-2020 la nivelul Regiunii Nord-Est
Descarca

Centrul EEN Nord-Est
Buletin octombrie 2017

Oportunitati de internationalizare pentru IMM-uri cu sprijinul Punctului local al Retelei Enterprise Europe Network din cadrul ADR Nord-Est
Descarca

Sa ne mandrim cu proiectele de succes din Nord-Est!

Organizatiile care au implementat proiecte din fonduri europene sau din alte surse de finantare nerambursabila, in Regiunea Nord-Est, sunt incurajate sa se inscrie la cea de-a doua editie a Galei Fondurilor Structurale, organizata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Structural Consulting™ Group.

Continuare

Concurs pentru ocupare posturi vacante in cadrul ADR Nord-Est

ADR Nord-Est organizeaza concurs in data de 13.11.2017, orele 10:00, la sediul din Piatra Neamt, str. Lt. Draghescu, nr. 9, jud. Neamt, pentru ocuparea a 3 posturi vacante, pe durata determinata de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

… continuare

side image

Si tu poti avea o aplicatie de succes! Seminarii pentru IMM-uri

ADR Nord-Est organizeaza, in perioada 7-9 noiembrie 2017, o serie de 3 seminarii dedicate IMM-urilor inovative, interesate sa depuna sau sa-si imbunatateasca o aplicatie in cadrul Programului de finantare: Instrumentul pentru IMM-uri.

… continuare

side image

Eurostat 2017 – o radiografie a regiunilor Europei

Editia din 2017 a Eurostat evidentiaza tentintele inregistrate la nivelul regiunilor europene reflectate intr-o gama larga de statistici din diferite arii de activitate, care impreuna constituie o imagine globala a regiunilor Europei.

… continuare

side image

A fost lansat Ghidul solicitantului pentru Obiectiv Specific 10.3

MDRAPFE a aprobat versiunea finala a Ghidului solicitantului pentru Obiectiv Specific 10.3 Cresterea relevantei invatamantului tertiar universitar in relatie cu piata fortei de munca si sectoarele economice competitive

… continuare

In atentia beneficiarilor POR 2014-2020: Anexa 8 – Masuri de informare si publicitate a fost modificata!

Obligatia beneficiarilor de a publica la inceputul si la finalizarea proiectului un comunicat/ anunt de presa in ziarul local/ regional cu cel mai mare tiraj a fost inlocuita de obligatia publicarii comunicatului/anuntului de presa intr-o publicatie generalista online de interes local/regional.

… continuare

Studiu pentru evaluarea cererii si ofertei de servicii de transfer tehnologic in Regiunea Nord-Est

In perioada mai-iulie 2017, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord–Est, cu sprijinul Eastern Marketing Insights SRL, a realizat Studiul pentru evaluarea cererii si ofertei de servicii de transfer tehnologic in Regiunea Nord-Est.

… continuare

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: