Specializarea inteligentă și transferul de tehnologie, factori de inovare pentru dezvoltarea regională

Oamenii de știință, mediul de afaceri, autoritățile regionale și decidenții politici sunt invitați să participe la conferința la nivel înalt pe tema specializării inteligente și transferului de tehnologie, organizată de EU Science Hub – Joint Research Centre, în perioada 3-4 mai, la Sofia.

Centrul Comun de Cercetare (JRC) organizează la Sofia, în perioada 3-4 mai, conferința la nivel înalt pe tema specializării inteligente și transferului de tehnologie. Oportunitățile și provocările inovării și răspunsul Europei la acestea sunt principalele teme ce vor fi abordate, accentul punându-se pe Europa de sud-est, inclusiv zona Balcanii Occidentali.

Data:
03/05/2018 – 09:00 to 04/05/2018 – 13:15

Evenimentul este organizat în contextul președinției bulgare a Consiliului UE. Discuțiile se vor axa pe un dialog constructiv între instituțiile publice și mediul privat.

Factorii de decizie politică, oamenii de știință, oamenii de afaceri și autoritățile regionale se pot înscrie la acest eveniment prin completarea unui formular online(link is external).

Specializarea inteligentă, transferul de tehnologie și economia digitală, prin investiții în cercetare, inovare și capital uman, sunt priorități-cheie pentru crearea de locuri de muncă și creșterea economică.

 

Date de contact:

JRC-InnovGrowth-Conf@ec.europa.eu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: