INSCRIERI PANA PE 31 mai la „Forumul viitorilor lideri UE” – Australia 2018

forum ue australiaTinerii cu vârsta de până la 35 de ani, care și-au dovedit calitățile de lider în cadrul administrației publice, mediului de afaceri, societății civile, mediului academic sau al mass-mediei, sunt invitați să se înscrie la „Forumul viitorilor lideri UE – Australia”, ce va avea loc la Bruxelles, în perioada 18-22 noiembrie 2018. Termenul-limită pentru înregistrare este data de 31 mai 2018.

09/04/2018

Evenimentul va reuni tineri din Europa și Australia pentru a contribui cu ideile lor la diversificarea și intensificarea relațiilor dintre cele două părți în diferite sectoare-cheie. Tinerilor selectați le vor fi acoperite cheltuielile de participare (zboruri, cazare, transport local, alte cheltuieli legate de forum).

Înscrierea se poate realiza online(link is external).

Context

Evenimentul este organizat în cadrul „Forumului liderilor UE-Australia”, un proiect cu finanțare europeană, ce se desfășoară în perioada 2016-2019, lansat de Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene, dna Federica Mogherini. Reuniunile din cadrul proiectului au loc alternativ în Australia și UE.

Scopul acestui proiect este de a întări legăturile dintre cele două părți și de a contribui la inițiative precum acordul de liber schimb între UE și Australia.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: