Ana Birchall, a participat la Conferința OCDE la Nivel Înalt

Ieri, 24 aprilie 2018, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, a participat la Conferința OCDE la Nivel Înalt „O nouă agendă de reforme pentru o Europă de Sud-Est mai competitivă”, care a avut loc la sediul Organizației, la Paris. În intervenția sa din deschiderea Conferinței, oficialul român a salutat lansarea studiului OCDE privind „Perspectivele competitivității în Sud-Estul Europei 2018” și a exprimat sprijinul țării noastre pentru dezvoltarea economică durabilă în regiune. A transmis, totodată, angajamentul Guvernului privind aderarea țării noastre la OCDE, unul dintre obiectivele prioritare ale României.
Cu ocazia Conferinței, vicepremierul Ana Birchall a avut întrevederi bilaterale cu Angel Gurría, Secretarul General al OCDE și cu ambasadori ai statelor membre ale OCDE în care a evidențiat angajamentul ferm al Guvernului și al tuturor instituțiilor din România pentru aderarea la OCDE.
În cadrul deplasării la Paris, oficialul român s-a întâlnit și cu românii care lucrează în cadrul OCDE și al agențiilor Organizației.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: