Sesiunea de informare ‘REGIO investeste in sanatatea ta!’

http://www.proiecte.inforegionordest.ro/images/stories/gmapfp/GA48/dsc05928.jpg

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza joi, 24 mai 2018, sesiunea de informare “REGIO investeste in sanatatea ta!”, ce va avea loc la Piatra Neamt, Hotel Central Plaza, incepand cu ora 11:00, conform agendei atasate mai jos.

 Evenimentul va constitui ocazia de afla conditiile de finantare pentru Prioritatea 8.1 din POR 2014-2020 -„Cresterea accesibilitatii serviciilor de sanatate, comunitare si a celor de nivel secundar, in special pentru zonele sarace si izolate”, Operatiunea A – Ambulatorii.

Solicitantii eligibili sunt unitatile administrativ-terioriale sau parteneriate intre acestea si unitati sanitare publice, iar actiunile ce vor fi sprijinite in cadrul acestui apel de proiecte, sunt:

  • reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea infrastructurii ambulatoriilor existente;
  • reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea infrastructurii pentru infiintarea de noi ambulatorii prin transformarea spitalelor mici, ineficiente;
  • reabilitarea/modernizarea/extinderea/dotarea infrastructurii in vederea relocarii ambulatoriilor existente ;
  • achizitionarea dotarilor pentru infrastructura ambulatoriilor.

Va rugam sa confirmati participarea pana la data de 23 mai 2018, prin completarea formularului de inregistrare (click). Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la Biroul Regional de Informare, telefon/fax: 0233 224.167, e-mail: info@adrnordest.ro.

Descarca Agenda

 Constantin Amarinei

 

************************************************

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Birou Regional de Informare

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: