Newsletter ADR Nord-Est / iunie 2021 – Descoperă ADR Nord-Est!

Te invităm să descoperi ADR Nord-Est!

Dacă te-ai întrebat vreodată cine suntem, ca organizație și ce facem în domeniul dezvoltării regionale, în Regiunea Nord-Est, … iată că acum poți afla!
continuare

Stadiul evaluarii proiectelor Axa 2 POR

Vezi stadiul evaluarii proiectelor Axa 2 POR – actualizat iunie 2021

descarcă

Noi oportunități de internaționalizare pentru afacerea ta! iunie 2021

Oferite prin intermediul Rețelei Enterprise Europe Network
descarcă

14 documentații admise pentru pregătirea de proiecte de infrastructură în domeniul specializării inteligente pentru Regiunea Nord-Est

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a finalizat procesul de verificare a conformității administrative și eligibilității (CAE) pentru documentațiile de finanțare depuse în cadrul apelului finanțat prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014 – 2020 (POAT 2014 – 2020), proiect: „Sprijin la nivelul regiunii Nord-Est pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniul specializare inteligentă”.

… continuare

Cooperare internațională în domeniul cercetării, în cadrul Taberei de la Moinești

În perioada 17 Mai-02 Iunie 2021 în Municipiul Moinești, Jud. Bacău, s-a desfășurat tabăra de cercetare, organizată și coordonată de Van Hall Larenstein University of Applied Sciences, din Olanda. Proiectul a fost coordonat, că și în anii trecuți, de către prof. Nellie van der Pasch, responsabil activități pentru România.

… continuare

side image

4 ani de Rubik Hub

Rubik Hub a împlinit 4 ani de activitate. Îți prezentăm echipa noastră și programele desfășurate.

… continuare

side image

Bugetul UE pe 2022: accelerarea redresării Europei și avansarea către un viitor verde, digital și rezilient

Comisia a propus un buget anual al UE pe 2022 în valoare de 167,8 miliarde EUR, care va fi completat de granturi cu o valoare estimată de aproximativ 143,5 miliarde EUR din cadrul instrumentului NextGenerationEU. Capacitatea combinată a acestor două instrumente va mobiliza investiții semnificative menite să stimuleze redresarea economică, să protejeze durabilitatea și să creeze locuri de muncă. Se va acorda prioritate cheltuielilor legate de tranziția verde și digitală pentru a se asigura că Europa devine mai rezilientă și este pregătită pentru viitor.

… continuare

Comisia propune o identitate digitală fiabilă și sigură pentru toți europenii

Comisia a propus cadrul pentru identitatea digitală europeană, de care vor putea beneficia toți cetățenii europeni, a rezidenților și a întreprinderilor din UE. Cu un clic pe telefon, cetățenii își vor putea dovedi identitatea și vor putea partaja documente electronice din portofelele lor de identitate digitală europeană.

… continuare

side image

Finanțare Regio pentru amenajarea centrelor comunitare integrate în Regiunea Nord-Est

Începând cu data de 11 iunie 2021, comunitățile locale din Regiunea Nord-Est pot depune proiecte pentru amenajarea de centre comunitare integrate, în cadrul Axei prioritare 8, Obiectivul 8.1 – „Creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate”.

… continuare

Modernizarea Centrului Cultural Nemira

Cu gândul la spații de petrecere a timpului liber mai ofertante, în special pentru tineri, Primăria Orașului Dărmăneşti, Bacău a profitat de posibilitățile de finanțare oferite de Programul Operațional Regional 2014-2020 – Prioritatea 13.1 ce vizează îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii.

… continuare

side image

Lasă un răspuns