Conectarea Europei în bandă largă

Broadband-Competență-Birouri-Network-and-Support-Facility

Biroul european pentru competențe în domeniul banda largă și rețeaua de sprijin este un proiect al Comisiei Europene care sprijină implementarea în bandă largă în întreaga UE și atingerea obiectivelor pieței digitale unice 2020.

Conectați-vă la forumul BCO Network on Futurium

Birourile de competențe pentru banda largă (BCO) sunt autorități naționale și regionale desemnate de stat, responsabile cu furnizarea de informații și sprijin în ceea ce privește planificarea, investițiile și desfășurarea în bandă largă în zonele lor.

Facilitatea de susținere a rețelei BCO conectează BCO-urile europene într-o rețea pentru a promova schimbul de cunoștințe, a depăși obstacolele din proiectul de bandă largă și a construi capacități în domeniile finanțării, planificării și politicii.

Facilitatea de susținere a rețelei BCO oferă un program anual de activități și resurse legate de aceste domenii cheie. Programul include grupuri tematice și excursii în teren, evenimente de formare și de networking, materiale de instruire, publicații și interviuri video despre politici, bune practici și subiecte legate de banda largă.

Resurse

Pentru a avea o scurtă trecere în revistă a misiunii BCO-SF și a activităților sale planificate, puteți accesa diferitele documente și mijloace media disponibile:

Documente

Videoclipuri

2017 evenimente de instruire

  • Maparea benzii largi și a infrastructurii, impactul și eficiența Directivei privind reducerea costurilor și inițiativa WIFI4EU – 15-16 mai, Bruxelles, Belgia
  • Ajutoare de stat – 28 iunie, Bruxelles, Belgia
  • Blended finance – 19 septembrie, Paris, Franța
  • Neutralitatea tehnologică – 19 octombrie, Madrid, Spania

fundal

Lansat în ianuarie 2017, proiectul a fost inițial conceput în noiembrie 2015 de către comisarii pentru agricultură și dezvoltare rurală, Phil Hogan, politica regională, Corina Crețu și bugetul și resursele umane (fost comisar pentru economie și societate digitală), Günther H. Oettinger .

Statele membre au fost invitate să desemneze în mod voluntar birouri de competențe în bandă largă pentru a deveni parte a acestei rețele. Înființate la nivel național și regional, aceste BCO ar funcționa ca un singur punct de contact pentru aspecte juridice, tehnice sau financiare legate de banda largă.

Facilitatea de susținere a rețelei BCO colaborează îndeaproape cu direcțiile generale pentru:

Informații înrudite

Contactați BCO Network Support Facility

Adresa: Rue Archimède 5, 1000 Bruxelles, Belgia

Numărul de telefon: +32.2.282.09.18

Trimiteți prin e-mail facilitatea de suport a rețelei BCO

Angajați-vă cu BCO Network Support Facility pe Twitter  @ broadband_eu #BCOnetwork

 

Publicat: 

21 decembrie 2015

Ultima actualizare: 

20 noiembrie 2017

Echipa responsabilă

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: