Intercontinental Bucureşti/ APC Europe Direct Botoşani premiată la Gala „Oameni pentru oameni”

Ieri seara, la Hotel „Intercontinental” din București, a avut loc a XII – a ediţie a prestigioasei Gale „Oameni pentru oameni”, eveniment  organizat de Asociația pentru Relații Comunitare –  ARC și Camera de Comerț Americană în România –  AmCham România.
diplo_opto
Asociația pentru Protecția Consumatorilor Botoșani – Centrul Europe Direct a primit o diplomă de excelență pentru implicarea în susținerea activității Asociației IHTIS Botoșani (cu sediul la Dumeni), organizație condusă de d-ra Mihaela Mihăescu. Din partea APC – Europe Direct Botoşani, diploma a fost preluată de doamna Marinela Mihai.
În cadrul Galei au fost nominalizate aproape 170 de inițiative filantropice, care au însumat donații și sponsorizări de peste 18,17 milioane de euro, o creștere semnificativă față de Gala din 2014, când suma totală a fost de 14,8 milioane de euro.
premii_opto
Premiul este important pentru Botoşani. Venind dintr-un judeţ sărac al României – şi cu atât mai mult la nivel european -, am demonstrat că, printr-o modesta contribuţie, ne situăm alături de importanţi parteneri şi susţinători, care au strâns peste 18 milioane de euro în scopuri umanitare şi sociale. Ceea ce a contat nu a fost numaidecât volumul financiar al sprijinului, cât eficienţa lui pe plan social, prin acţiunea inimoasei doamne Mihaela Mihăescu”, a comentat Radu Căjvăneanu, coordonator Europe Direct Botoşani.
Anul acesta, Gala a fost organizată în parteneriat cu Raiffeisen Bank, companie care promovează civismul şi responsabilitatea socială corporativă și susținută de Fondul ONG în România.
Partenerul media a fost TVR, care va difuza Gala pe 1 decembrie. Susținători au fost: Galantom, ȘtiriONG.ro. Sereniti și Erudio.  Parteneri media: Hotnews.ro, Paginademedia.ro, metropotam.ro.
Inițiativa face parte din proiectul „Punți pentru resurse – resurse pentru comunități” finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi: www.eeagrants.org.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: