EURES & YOU 02/2018

EURES & YOU - Your source of news from the EURES network
2 | 2018

Europa vă aşteaptă!

EURES & YOU vă oferă lunar o selecţie de articole publicate pe portalul EURES al mobilităţii pentru ocuparea forţei de muncă. Citiţi relatările unor solicitanţi de locuri de muncă şi angajatori care au beneficiat de avantajele mobilităţii europene. Începeţi aventura europeană chiar azi!

Concursul #YourCareerMove îl ajută pe studentul francez să pornească pe drumul unei cariere în străinătate în domeniul sporturilor cu motor

Florian Henault din Lillebonne, Normandia, s-a gândit la o carieră în străinătate de când a auzit despre această posibilitate la centrul de informare a tinerilor din regiunea sa.

→Continuare

Cum să obțineți un maximum de beneficii din Drop’pin@EURES: organizații

Drop’pin@EURES oferă o serie de funcționalități deosebite pentru companii și organizații. Dar cum puteți beneficia de ele la maximum? În cel mai recent articol, vă oferim principalele noastre sfaturi…

→Continuare

Un cetățean polonez aflat în căutarea unui loc de muncă obține satisfacția la locul de muncă în străinătate

Dacă există voință, există și o cale. Acesta este mottoul care l-a adus pe Pawel Frydlewicz, un cetățean polonez aflat în căutarea unui loc de muncă, în Republica Cehă pentru a începe o nouă carieră cu ajutorul EURES Polonia.

→Continuare

De ce buna administrare a paginii de Facebook a companiei dvs. este o investiție bună?

Faceți din Facebook raftul de vânzare bine cunoscut de toți și fidelizați-vă clienții cu marca dvs., folosind bugete mici și multă creativitate.

→Continuare

EURES este o reţea de servicii publice de ocupare a forţei de muncă din Spaţiul Economic European şi din Elveţia care oferă servicii de plasare a forţei muncă pentru solicitanţii de locuri de muncă şi pentru angajatori. Pe portalul EURES sunt înregistrate deja peste 1 400 000 de posturi vacante şi 1 100 000 de CV-uri.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: