Bursa Generală a Locurilor de Muncă, Botoșani 2018

Centrul Europe Direct a participat la eveniment cu 4 membri și voluntari.
Activități ale Centrului Europe Direct Botoșani în cadrul evenimentului: S-au împărțit peste 500 de publicații editate de Centru; s-au completat circa 50 de chestionare cu persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și agenți economici; au fost realizate secvențe foto +video și transmisii în direct.

Felicitări AJOFM Botoșani pentru organizare și dialogul atent și constructiv purtat cu participanții pe timpul evenimentului. Mulțumim doamnei Gabriela Drobotă, consilierul EURES Botoșani cu care avem până în prezent o colaborare deosebită.
Din comunicatul AJOFM: Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat „Bursa generală a locurilor de muncă”, una dintre cele mai importante acţiuni implementate la nivel judeţean pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi agenţi economici.
Numărul total al persoanelor participante a fost de 541 persoane în Municipiul Botoșani și 251 persoane în Municipiul Dorohoi. 54 persoane au fost încadrate pe loc în urma interviurilor sustinute în cadrul acțiunii în următoarele domenii de activitate: construcții, comerț, prestări servicii (bucatar, ospatar) și agricultură. Considerăm că obiectivul principal al aceste acțiuni și-a atins scopul în sensul că s-a facilitat contactul direct dintre angajatori și viitorii angajați soldat cu încheierea contractelor de muncă, selecții pentru participare la probele de lucru și informarea directă a angajatorilor despre reglementările care încurajează și finanțează crearea de noi locuri de muncă.

Notă:

Vom completa articolul cu videoclipuri înregistrate în direct.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: