Instrumentele europene financiare: seminar VIDEO online

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Camera de Comerț și Industrie a României organizează joi, 26 aprilie 2018, seminarul „Instrumente europene financiare și non-financiare pentru mediul de afaceri din România”, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România (str. Vasile Lascăr, nr. 31, București).

Discuțiile se vor axa pe oferirea de informații despre instrumentele de finanțare disponibile: fonduri structurale, programul de competitivitate a întreprinderilor mici și mijlocii (COSME), Planul Juncker și investițiile strategice, precum  și perspective pentru finanțările disponibile în perioada post-2020. În același timp, vor fi prezentate instrumentele tehnice puse la dispoziția companiilor pentru a-și îmbunătăți capacitatea de atragere a fondurilor europene.

Vor lua cuvântul atât oficiali europeni, direct responsabili de fondurile disponibile pentru România,reprezentanți ai organismelor financiare europene, cât și oficiali români și reprezentanți ai mediului de afaceri local. Seminarul va asigura cadrul necesar pentru dezbatere și informare, fiind o platformă de comunicare între mediul public și cel privat.

Consultați agenda evenimentului (pentru descărcare în format PDF)

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizează joi, 26 aprilie 2018, un seminar cu privire la instrumentele europene financiare și non-financiare destinate mediului de afaceri din România.

Te invităm să urmărești evenimentul în direct, în pagina noastră de Facebook, de la ora 10.30.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: