Stiri Botosani – Monitorul de Botosani – Ultima ora MARSUL+MOLDOVEI+PENTRU+AUTOSTRADA+-+Comunicat+de+presa 17 Mai 2018

Organizatorii protestului solicită o întâlnire cu Prim-Ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, cu Ministrul Transporturilor, domnul Lucian Șova, pentru a primi garanții oficiale ferme și o foaie de parcurs cu termene și acțiuni clare pentru deblocarea construcției Autostrăzilor A8 și A7, esențiale pentru egalizarea dezvoltării interregionale în România.

În acest sens, organizatorii au înaintat o solicitare publică autorităților menționate.

Evenimentul de sâmbătă este unul exclusiv civic și transmite revolta cetățenilor față de minciunile și incompetența din ultimii 11 ani ale guvernanților și cerința: Vrem urgent autostrăzi și dezvoltare în Moldova!

Solicitările noastre:

  1. VREM UN TERMEN CLAR. Impactul lipsei acestei infrastructuri este plătită sever de milioane de români cărora li se refuză accesul la dezvoltare. Mediul de afaceri este profund afectat de lipsa autostrăzilor în Moldova, ceea ce are impact inclusiv asupra bugetului naţional. România nu atrage fonduri europene nici măcar pentru obiective majoreși esențiale de infrastructură, deși există linii de finanțare special destinate, cum ar fi POIM.

http://m.monitorulbt.ro/Stiri/Ultima%20ora/2018-05-17/MARSUL+MOLDOVEI+PENTRU+AUTOSTRADA+-+Comunicat+de+presa.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: