VIDEO Comisarul UE Corina Crețu: Calitatea slabă a infrastructurii este resimțită de toți cetățenii României. Discut cu autoritățile române să urgenteze proiectele – Hotnews Mobile

context, Corina Crețu a denunțat limbajul anti-european din Europa și a atras atenția că România nu-și permite nici să se gândească la o ieșire a țării din UE.

„Avem de a face cu un limbaj anti-european care devine din ce în ce mai preganant și eu cred că România nu-și poate permite luxul nici măcar de a se gândi la ideea de a ieși din Uniunea Europeană, mai ales că de acum România, prin Președinția Consiliului UE, are posibibilitatea, ca lider al UE, de a schimba lucrurile în bine din interior. Comunicarea este un element important pentru a consolida încrederea în proiectul european și încurajez autoritățile și beneficiarii proiectelor pe fonduri europene din toate statele membre să vorbească public despre poveștile lor de succes și vă rog lăsați pe seama mea fondurile care sunt să le discut cu autoritățile” – a mai spus Corina Crețu.

http://m.hotnews.ro/stire/22784154

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: