URBACT – un nou apel

Urbact

Sucevenii fac parte din mai multe rețele ale orașelor europene. Să încercăm și noi, botoșănenii!

 

Va semnalam ca in cadrul URBACTprogramul european pentru dezvoltare urbană integrată, a fost lansat un nou apel pentru Rețele de Implementare pentru perioada 22 martie – 22 iunie 2016. Aceste noi rețele au ca scop să ofere sprijin orașelor în implementarea strategiilor urbane integrate și planurilor de acțiune. Prin participarea în Rețelele de Implementare, orașele vor face schimb de experiență și bune practici, lucrând împreună la îmbunătățirea strategiilor lor și planurilor de acțiune și la generarea de idei noi în abordarea provocărilor legate de dezvoltarea urbană durabilă. În mod specific, apelul se adresează orașelor din cele 28 de State membre UE, Norvegia și Elveția care au deja o strategie urbană integrată sau un plan de acțiune, ce adresează o provocare specifică legată de o politică de dezvoltare, aceste orașe având deja finanțarea asigurată pentru implementarea strategiei sau planului de acțiune respectiv.

 Informații detaliate privind acest apel sunt disponibile pe website-ul URBACT http://urbact.eu/ , unde vor fi publicate si informatii privind evenimente ce urmează a fi organizate și oportunități de conectare pentru parteneri.

 Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice va organiza un eveniment Infoday pentru acest apel de Rețele în data de 20 aprilie 2016 la sediul din str. Apolodor, nr. 17,  București. În paralel, Secretariatul Comun URBACT organizează 2 seminarii online în limba engleză pe 19 și 26 aprilie pentru a răspunde la orice întrebări legate de acest apel de rețele:http://urbact.eu/two-webinars-learn-more-about-new-implementation-networks-call-19-and-26-april-2016

Detalii suplimentare:

Persoana de contact: Dna Irina Chicos, consilier

Autoritatea Nationala URBACT

Unitatea Autoritati Nationale pentru Programe Europene

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice

Bvd. Libertatii, nr. 12, sector 5, Bucuresti

Tel:  +40372 111 369     

Fax: +40372 111 456

Email: irina.chicos@mdrap.ro

Constantin Amarinei

************************************************

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Birou Regional de Informare

One Response to URBACT – un nou apel

  1. […] – See more at: URBACT – un nou apel | Europedirect Botoșani […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: