„Reporter și Blogger European” ediția 2017

 

Cu ocazia aniversării a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, Reprezentanța Comisiei Europene în România lansează ediția 2017 a concursului „Reporter și Blogger European”.

Jurnaliștii și bloggerii sunt invitați să trimită, până pe 31 octombrie 2017, articolele și materialele publicate în perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2017, pentru a fi evaluate de un juriu. Fiecare concurent trebuie să trimită minimum 3 și maximum 5 materiale pentru a intra în competiție la una dintre cele 7 categorii ale concursului.

Fiecare categorie va avea un singur câștigător. Premiile constau în câte o tabletă iPad și o vizită de 2 zile la Bruxelles, în cursul anului 2018, unde câștigătorii vor avea ocazia să viziteze sediul Comisiei Europene și să se întâlnească cu oficiali europeni.
 
Toate detaliile privind condițiile de participare, categoriile concursului și temele eligibile pot fi găsite în pagina: https://ec.europa.eu/romania/events/reporter_blogger_european_ro
Razvan Szabo
Information and Communication Agent – press department

One Response to „Reporter și Blogger European” ediția 2017

  1. […] „Reporter și Blogger European” ediția 2017 Radu Cajvaneanu Vicepresedinte executiv Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Botosani […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: